Pagina's

donderdag 23 oktober 2014

Volwassen, maar toch liever luiers dan een vrouw!

Elke zondag avond komt er op RTL 5 het programma 5 extreem. Een programma gepresenteerd door Ewout Genemans die Nederlanders volgt die een aparte opzienbaren levensstijl en passie hebben. Een perfect programma voor buitenbeentje dus!



Elke zondag is weer een nieuwe aflevering te zien en je ziet echt de apartste dingen. Ik ben mij nog steeds aan het verbazen over de mensen die hier allemaal aanbod komen. Nooit gedacht dat mensen zo konden leven.

Zo zie je bijvoorbeeld een man die 'adult baby' is. Een man die zich letterlijk gedraagt als een klein meisje en betaald om een nacht in de babyopvang in Londen te mogen slapen, zodat hij verzorgt en vertroeteld wordt als een baby. Hier zit niks seksueels aan, deze mensen willen gewoon als baby behandeld worden. Zo hebben ze een luier om en doen ze niks anders dan kinderlijk spelen met speelgoed. Het is een levensstijl van deze mensen en deze man uit Nederland zou zelfs de luier boven een vrouw in het leven kiezen. Iets wat ik zelf nooit echt ga begrijpen denk ik, maar voor deze mensen is dit het hoogtepunt van gelukkig zijn.

Nieuwsgierig geworden naar Adult baby's? Kijk maar is naar het volgende filmpje:

Bij het programma 5 extreem worden meerdere rare levensstijlen naar het licht gebracht. Zo zie je bijvoorbeeld mensen die in hun dagelijks leven dier spelen of een jager die helemaal blij wordt als hij een olifant heeft doodgeschoten. Ook kom je in het bizarre wereldje van geslachtsoperaties.Wat er zo leuk is aan dit programma is dat de presentator Ewout echt deze mensen probeert te begrijpen. Hij stort zich helemaal op het onderwerp en probeert het leuke en de passie er van in te zien. Zeker de moeite waard om op zondag voor de buis te zitten om 21:30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten