Pagina's

donderdag 30 oktober 2014

Een moeilijk single leven door de maatschappij.

Je zou zeggen dat single zijn wel lekker rustig is. Je kunt je eigen gang gaan, niemand waarmee je rekening hoeft te houden. Je kan je eigen weg volgen en niemand die je tegen houd. Al mogen veel mensen bewust voor een single leven kiezen. De maatschappij houdt hier absoluut geen rekening mee. Hier alle problemen voor singels op een rijtje:






- Je moet veel meer betalen om op reis te gaan.
Als je een single leven hebt zou je zeggen dat alles goedkoop is, nou niet dus! De meeste reizen die in de aanbieding zijn zijn namelijk gebaseerd op 2 personen of meer. Zo zou je als enige nooit makkelijk op reis kunnen gaan, omdat je anders bijna twee keer zoveel betaald dan als je alleen gaat. Belachelijk toch?

- Ga je een keer rustig uit eten, krijg jij echt geen goed tafeltje!
Als jij in je ééntje uiteten gaat, krijg jij meestal een klein tafeltje bij de WC.  Het is namelijk maar één gast, dus betaal jij niet zo veel geld. Restaurants willen dan ook niet zo veel aandacht besteden aan één persoon. Ze hebben liever een hele groep.

- Boodschappen voor twee
Ga maar eens boodschappen doen als je in je ééntje bent. Dit is moeilijker dan het lijkt. Alles is namelijk verpakt voor 2 of 4 personen. Hierdoor heb je als single altijd te veel.

- Je kan niet profiteren van aanbiedingen
Het komt vaak voor, de grote acties: 2e gratis. Maar wat heb je daar als single aan? Helemaal niks, je hoeft geen tweede product te hebben, Eer dat op is, is het al over de datum. Of 2e gratis kaartje bij het theater? Wat nou als een single lekker alleen wil gaan? Daar wel eens over na gedacht?

Er zijn zo veel dingen waar de maatschappij geen rekening mee houdt als je single bent. Ken jij er nog meer? Overkomt jou dit ook altijd als single? Laat het mij weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten