Pagina's

vrijdag 31 oktober 2014

Halloween komt langzaam naar Nederland

Ja hoor, vanavond is het weer Halloween!! Het moment dat je zo lelijk en gruwelijk mogelijk eruit mag zien! Vooral in Amerika is het erg populair. Als kinderen ga je langs de deuren met de gekste kostuums om snoep op te halen. Iets wat je hier meer ziet met 3 koningen. Toch wordt Halloween in Nederlands steeds populairder.





Vooral onder attractieparken is Halloween erg populair geworden. Wat eerst een enkel park alleen deed wordt nu steeds populairder. De ene pakt het veel professioneler aan dan de andere. Toch is het echt niet voor kleine kinderen. De personen in kostuums zien er namelijk super echt uit en het is niet een simpel doek wat je over je hoofd trekt. Aan deze kostuums wordt echt met man en macht gewerkt om het zo griezelig en echt mogelijk te maken.

Je moet je voorstellen, het wordt donker in het pretpark en het begint overal te griezelen. Vanuit alle kanten zijn er mensen die er alles aan doen om jou bang te maken. Gelukkig zijn er altijd griezelvrije zones waar je met een gerust hart altijd rond kan lopen!

Niet alleen pretparken in Nederland doen voortaan aan Halloween. Ook worden er veel meer dingen georganiseerd door bedrijven. Zo hebben bioscopen altijd de horror night, waar er s'nachts een horror marathon wordt gehouden, Toch zie je tegenwoordig ook bioscopen steeds groter hier mee uitpakken.

Ook worden er elk jaar steeds meer feesten gegeven op 31 oktober met het Halloween thema. Voor je het weet is Halloween straks helemaal in Nederland en kunnen kinderen verkleedt als spook, straks vrolijk aan de deur staan voor wat snoep. Super leuk toch!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten