Pagina's

dinsdag 4 juni 2013

Homostel in 1 klap wereld beroemd!

Op een school in Amerika werden deze twee jongens het schattigste koppel van het jaar! Iets om trots op te zijn! Dat werd ook gedeeld met de hele wereld!


Vorige week had de beste vriendin van een homostel op Tumblr ( een social media, voor de mensen die dat niet weten) gezet dat ze erg blij en trots was op haar school. Haar beste vrienden waren namelijk gekozen tot het meest schattigste koppel van de school in hun jaarboek. Dit is natuurlijk hartstikke positief! Amerika staat namelijk niet echt bekend om het meest homovriendelijke land. Toch zie je dat dit in Amerika aan het groeien is en zo ook op deze school! Super leuk!

Op Tumblr werd dit berichtje super veel gedeeld en voor je het weet was dat 100.000 keer. Het koppel zelf was daar natuurlijk erg van geschrokken. Ze vinden ook: liefde is gewoon liefde en ze hadden nooit gedacht dat hun openheid en geluk wereld wijd gedeeld werd.

Later waren ze er wel hard stikken trots op dat dit veel gedeeld werd en zijn ze blij een goed voorbeeld te kunnen zijn voor de homo cultuur. Zo zie je maar dat het de homocultuur steeds meer geaccepteerd word over de hele wereld. Wanneer dit zo veel gedeeld word kun je toch wel met trots zeggen dato ook delen van Amerika het gaan accepteren. Die 100.000 mensen die het hebben gedeeld doen dit natuurlijk niet voor niets. Ik vind het echt iets heel positiefs en ben blij dat je zo ziet dat meer mensen het gaan accepteren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten