Pagina's

donderdag 13 juni 2013

Hoe word je hardstyler in 1 dag?

Hardstyler…Is daar kleding voor? Heeft deze groep bepaalde gedragsregels? Als we gaan kijken vallen er enkele dingen op. Op de grote festivals zie je de meeste jongeren lopen met Nike air max. Dat hoord er sowieso bij. In het begin was deze muziek puur underground, nu grotendeels mainstream. In the underground scene zag je heel veel trainingspakken. Deze tijd is nu voorbij. 

Wil je in 1 dag een goede hardstyler worden? Er zijn een paar regels waaraan je moet voldoen:

Om te beginnen ren je nu naar de winkel en koop je een paar Nike Air Max classic BW, dan heb je altijd de goede schoenen aan.
Als je de schoenen aanhebt, zet je de muziek lekker aan, natuurlijk hard zodat je ouders helemaal gek worden van de bass en springen maar. Dit doe je tenslotte ook bij een festival met duizenden mensen tegelijk. En ach, iedereen springt op zijn eigen manier. Zorg wel voor een afgetraind lijf, want met kleren aan red je het niet. Je hoort er pas bij als je het shirt uittrekt. Deo is geen overbodige luxe, want als je stinkt valt het natuurlijk op.  Een zonnebril is de vaste prik, hoe meer verblindt, des te beter. Zien ze tenminste niet hoe strak je staat of dat je moe bent na 12 uur feesten.  Zorg ervoor dat je alle grote festivals bij naam kent. Als echte hardstyler zal je ze toch moeten kennen als iemand ernaar vraagt. Maar wat bovenal zeer belangrijk is, is de mentaliteit. Schijt aan de week, geniet alleen van de muziek vergeet alles om je heen. Tenslotte een echte hardstyler leeft juist voor zijn muziek.

Er is ook inspiratie te vinden op youtube voor het worden van een echte hardstyler. Een goed nummer hiervoor is: Gunz for Hire! Mijn favoriet! Luister deze ook nog even en je bent klaar voor een hele mooie toekomst met de mooiste feesten en de minste zorgen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten