Pagina's

woensdag 22 oktober 2014

10 mensen die je liever niet hebt op een festival

Het festival seizoen zit er alweer zo goed als op. Maar toch, je kent het wel, de vreselijke mensen die je liever niet tegen komt op een festival. Toch zijn ze er altijd wel! Het liefst gooi je ze zo van het festivalterrein af. Hier vind je de top 11 mensen die altijd op festivals zijn, maar je liever toch niet tegenkomt!



1. De heethoofd
De persoon die het niet goed kan hebben dat het druk is en zatte mensen tegen elkaar aanstoten. Je hoeft maar één tik tegen hem te geven en de hel barst lost. Deze persoon is veel te snel op zijn teentjes getrapt. Iemand die snel zou gaan ruzie maken en vechten. Vaak agressief geworden van de alcohol. Erg vervelend dat deze mensen dan voor jou neus staan te vechten terwijl jij net geniet van je favoriete artiest.

2. De aanrander
Mannen zullen hier nooit last van hebben. Maar vrouwen worden er moe van. De man die tijdens de drukte toch even "perrongelijk" aan je billen of borsten moet zitten. Het valt ons altijd op! Dus laat dat de volgende keer gewoon!


3. De bom
Je kent het wel. Sta je tussen de drukte te springen, ruik je ineens een hele onaangename geur. De sneaky bastard is natuurlijk weer aan de slag geweest en heeft tussen de drukke menigte een dikke vette scheet gelaten. Echt niet oké als ineens iedereen bijna neervalt van de stank.



4. De mosh-pitter
Hoewel je ze vooral vaak op rockconcerten tegen komt, heb ik ze ook wel eens gezien op hardstyle feesten. De mensen die meestal voor het podium in een kring elkaar gaan duwen en trekken. Pas op voor deze gasten want voor je het weet krijg je zelf een klap.



5. Stinky
Dan staat er ineens iemand naast je die blijkbaar nooit van deodorant of een lekker luchtje heeft gehoord. Ik heb het natuurlijk over de algemene stinker die je op elk festival wel een keer tegen komt. Geen zorgen! Tegenwoordig staan er bij veel festivals tentjes met gratis deodorant. Stuur die persoon maar die kant op en jou probleem is opgelost!


6. Het kleffe koppel
Schattig toch al die verliefde tortelduifjes. Maar niet als ze uitgebreid voor je neus staan te tongen alsof hun leven er van af hangt! Get a room!



7. De ik-heb-genoeg-geld-om-bier-te-verspillen
Hoe fijn is dat! Diegene die zijn biertje niet gewoon vast kan houden en de helft over je heen gooit! Natuurlijk maak je hiermee geen vrienden. Natuurlijk zijn er ook de mensen die bij elk liedje Guus Meeuwis komt met Donder en Bliksem. Het hoeft echt niet altijd bier te regenen! Niemand vindt dat leuk.


8. De prater
Eindelijk, je lievelingsnummer begint. Jij staat klaar om helemaal om helemaal uit je dak te gaan en dan begint er iemand zijn hele levensverhaal te vertellen. Niet cool! Op sommige momenten moet je gewoon je mond houden en feesten. Praten doe je wel op de weg terug!


9. De schreeuwer
De persoon die overal boven het geluid uit moet komen, tegen iedereen staat te schreeuwen terwijl jij er pal naast staat. Die oordoppen voor een festival zijn gelukkig niet alleen goed voor het geluid. Ook voor de persoon naast je!



10. De social-media verslaafde
Elk liedje, elk moment, elk dingetje en deze persoon maakt er een foto van en zet het op Facebook. De persoon die alles aan je laat zien hoe mensen op de post reageren. Super irritant! Zeker nu je steeds vaker bereik hebt op festivals. Laat je mobiel gewoon in je zak en doe dat morgen. Zo kun je tenminste nog een beetje genieten.



Welke mensen ben jij tegengekomen? Of ben jij er zelf zo eentje? Laat het mij weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten