Pagina's

maandag 3 november 2014

Van schattig Grinch meisje tot donkere rockster

Wie heeft de oude kerstfilm "How the Grinch Stole Christmas" niet gezien? Het schattige kleine meisje gespeeld door Taylor Momsen, speelt hierin de hoofdrol, maar hoe heeft dit schattige meisje van "the Grinch" zich door de jaren heen ontwikkeld? Binnenbeentje zal het je vertellen!




Het begin van haar carrière:

2000
Taylor Momsen begon op 7 jarige leeftijd in de film "How the Grinch Stole Christmas".




2002
Al snel gaat Taylor door met haar carrière en beland ze in de film "Spykids 2: The Island of Lost Dreams". Waar ze de rol krijgt van 'Alexandra', de dochter van de president.

2007-2012
Waar je Taylor Momsen misschien ook wel van kent, is dat ze velen jaren in de populaire vrouwenserie "Gossip Girl" heeft gespeeld als 'Jennifer "Jenny" Humphrey'.

2009
Wanneer Taylor Momsen de muziekwereld in gaat, veranderd heel haar stijl. Het lieve meisje uit "the Grinch" die super lief zingt is helemaal verdwenen, wanneer ze de zangeres wordt van "The Pretty Reckless". Tijdens "The Pretty Reckless" ontwikkelt ze zich tot een stoere, donkere rock-chick. 




Toch wel een hele identiteitsverandering, he? Wat vind jij het leukste en hoe zie je haar het liefst? Het lieve meisje of toch maar de rock-chick?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten