Pagina's

vrijdag 31 oktober 2014

Bij welke groep hoor jij?

Twijfel je in welke subcultuur jij hoort? Of weet je het gewoon niet helemaal zeker? Je kunt altijd testen doen op internet! Natuurlijk kloppen deze dingen niet helemaal, je kunt namelijk net als mij bij heel veel verschillende soorten subculturen horen. Toch kun je het een keer proberen!

Binnenbeentje heeft het voor jou uitgezocht en op deze site kun je eens nagaan in welk hokje jij het beste past:
http://www.alle-tests.nl/persoonlijkheids-testen-karakter-quizzen-groep-status.php?katb=04B0

Heel veel succes en laat het mij weten wat er bij jou uitkomt!



6 tips om je klaar te maken voor je eerste festival!

Eindelijk is het zo ver! Je bent 18 geworden, dat betekend dat je de festivals af kunt gaan. Toch zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden zodat je goed bent voorbereid. Denk maar eens aan welke kleding je aan moet, wat je mee moet nemen en hoe je er komt. Met deze tips van Binnenbeentje ben je helemaal klaar voor je eerste festivalavontuur.

Minder wintersporters op de piste

Het afgelopen seizoen gaan steeds minder Nederlanders op een wintersportvakantie. Wat is dat nou wintersporters? We zijn toch net uit de crisis? Toch is het zo. Het NBTC-NIPO Research maakte dit  bekent.

Dierenvrienden

Dat veel mensen dierenvrienden zijn, dat weten we. Maar hoe leven de die-hard dierenvrienden? Je ziet het in de volgende documentaire!






Halloween komt langzaam naar Nederland

Ja hoor, vanavond is het weer Halloween!! Het moment dat je zo lelijk en gruwelijk mogelijk eruit mag zien! Vooral in Amerika is het erg populair. Als kinderen ga je langs de deuren met de gekste kostuums om snoep op te halen. Iets wat je hier meer ziet met 3 koningen. Toch wordt Halloween in Nederlands steeds populairder.


De 5 aparte typetjes die je in elke voetbalkantine ziet

De zaterdag en zondag, de drukste dagen voor de voetbalkantine. Er staat een gezellig muziekje op, het hogere voetbal staat aan en ondertussen heeft de persoon achter de bar het erg druk met de in en uit lopers, maar wat voor mensen komen er nou in een voetbalkantine en hoe kan je ze herkennen?
Binnenbeentje geeft jou antwoord!


donderdag 30 oktober 2014

Zus dood zus, omdat ze lesbisch is

In Bakoe, de hoofdstad van Azerbeidzjan is een vrouw om het leven gekomen. De zus daarvan meende de vrouw te hebben gedood omdat ze lesbisch was. 


De hedendaagse Neo-Nazi's.

In deze tijd zijn steeds meer mensen het niet eens met de regering. Denk aan het voorbeeld in Turkije wat zeer actueel is. Mensen gaan zich afzetten tegen de regering en het gezag. Uit onvrede voor de problemen komen er steeds meer groepen die de schuld geven aan andere rassen en huidskleuren. De hedendaagse Neo-Nazi is een nalatenschap uit de Tweede Wereldoorlog. Het is een ideologie waarbij eigenlijk word beweerd dat het Indo-Europese ras/het blanke ras van mensen/het Arische ras beter is dan alle andere rassen in de wereld. 

Een moeilijk single leven door de maatschappij.

Je zou zeggen dat single zijn wel lekker rustig is. Je kunt je eigen gang gaan, niemand waarmee je rekening hoeft te houden. Je kan je eigen weg volgen en niemand die je tegen houd. Al mogen veel mensen bewust voor een single leven kiezen. De maatschappij houdt hier absoluut geen rekening mee. Hier alle problemen voor singels op een rijtje:




maandag 27 oktober 2014

Clowns? Hiphop gothics? ICP fans? Het zijn gewoon de Juggalo's!

Het begon met een Amerikaans Hip Hop Duo en ondertussen is er een hele subcultuur omheen gegroeid in Amerika. Ik heb het over de subcultuur Juggalo's en Juggalette's. Maar wat is het precies? Mensen die zich raar kleden en schminken als clowns? Een vreemde subcultuur dat nog niet zo populair is in Nederland. Iets waar binnenbeentje erg benieuwd naar is....


vrijdag 24 oktober 2014

Virtueel meisje om pedofielen op te sporen

Ook al zeg ik dat je bij elke subcultuur je mening weg moet nemen. De wereld van de pedofielen is iets wat ik nooit ga begrijpen. Van de gedachten van deze mensen krijg ik al kippenvel. Al een paar keer heb ik een aflevering gezien van 'Undercover in Nederland' waarbij deze mensen geconfronteerd worden. Maar toch komen er miljoenen mensen mee weg. Toch is er in Amsterdam een techniek bedacht waarmee honderden pedofielen mensen kunnen worden opgespoord.


donderdag 23 oktober 2014

Volwassen, maar toch liever luiers dan een vrouw!

Elke zondag avond komt er op RTL 5 het programma 5 extreem. Een programma gepresenteerd door Ewout Genemans die Nederlanders volgt die een aparte opzienbaren levensstijl en passie hebben. Een perfect programma voor buitenbeentje dus!


Volwassen mannen met speelgoedautootjes

Volwassen mannen die graag met kleine speelgoedautootjes spelen. Is dit niet een beetje raar?
Blijkbaar niet! Want over heel Nederland zijn er verschillende clubjes opgericht die allemaal de zelfde hobby hebben: Slotracen!




woensdag 22 oktober 2014

10 mensen die je liever niet hebt op een festival

Het festival seizoen zit er alweer zo goed als op. Maar toch, je kent het wel, de vreselijke mensen die je liever niet tegen komt op een festival. Toch zijn ze er altijd wel! Het liefst gooi je ze zo van het festivalterrein af. Hier vind je de top 11 mensen die altijd op festivals zijn, maar je liever toch niet tegenkomt!


Fight for your people!

Hooligans, je hebt ze in alle soorten en maten. Groot en klein, dik en dun. In iedere voetbalclub vind je er meer als genoeg. En vernielen kunnen ze als de beste.  Waar hooligans vooral voor leven zijn rellen en de knokpartijen. Zonde van de tijd zou ik zeggen, maar ieder zijn ding. In het nieuws hoor je dagelijks wel wat van deze groep mensen.



maandag 20 oktober 2014

Binnenbeentje gaat verder!

Ja dames en heren! Het is zo ver!
Na een tijd niet geblogd te hebben ga ik nu weer aan de slag!
Met nieuwe inzichten en een frisse blik ga ik jullie weer meenemen in een reis door subculturen!
Want zeg nou zelf, in jou vertrouwde omgeving, daar zijn geen rare mensen.
Maar wanneer is iemand raar? Als iemand een surfer is? Als iemand bij de golfclub zit? of als iemand zich helemaal zwart kleed met zijn groep vrienden.

Gooi al je vooroordelen weg!
Ik stap weer binnen alle subculturen, opzoek naar de mensen.
En zal ontdekken, waarom iedereen op zijn eigen manier heel normaal is